A mérkőzés utáni sajtótájékoztató!

Luis Enrique kiemelte a szombati sajtótájékoztatón azt, hogy a csapat egy nehéz ellenfelet győzött le úgy, hogy nem játszottunk jól.

 

Lucho elmondta a sajtótájékoztatón, hogy a Malaga mindig is problémát okozott a csapatnak és ez most sem volt másképpen. Azt is elmondta, hogy nehezen idézne fel még egy ilyen gyenge félidőt mint amit a csapatunk most produkált, hozzátette azt, hogy ez a mérkőzés megerősíthet minket hiszen egy ilyen gyenge játékkal is eltudtuk hozni a három pontot egy nehéz ellenfél ellen.

A gyenge kezdés:

„Az ellenfelünk képes volt jól játszani, megtalálták az üres területeket, ahonnan aztán építkeztek. A nehézségeink, amik akadtak, legalább annyira köszönhetőek a Malaga jó teljesítményének, mint a saját gyengeségünknek."

„Nagyon sok tényező tudja befolyásolni a meccseket, nem lehet kiemelni egyetlen dolgot. Javi Gracia azonban a legjobb edzők között van a ligában."

A második félidőben nyújtott játék:

„Jobb formában jöttünk ki a szünet után, ez az a hozzáállás, ami megmarad az emlékeimben erről az összecsapásról, természetesen a győzelem mellett. Megpróbáltunk óvatosabbak lenni, és kevésbé átlátszó akciókat vezetni."

 „A győztes gólunk önbizalmat adott, de utána is kemény volt a meccs. Egy gyenge első játékrész után a legkevesebb, amit tehettünk, hogy feljavulunk a második félidőre. A játékosaim, akik szerepet kaptak a 46-ik perctől, jó teljesítményt nyújtottak."

(Forrás: Eurobarca)

Információk a mérkőzésről: 

Malaga - Barcelona 1:2 

Gólszerzők: 2' Munir El Haddadi (Barcelona), 32' Juanpi (Malaga), 51' Lionel Messi (Barcelona)

Labdabirtoklás: Malaga 34% - 66% Barcelona

Kapura lövés: Malaga 15 - 12 Barcelona

Kaput eltaláló lövések: Malaga 9 - 6 Barcelona

Kaput nem találó lövések: Malaga 4 - 4 Barcelona

Szabálytalanság: Malaga 16 - 9 Barcelona

Sárga lap: Malaga 3 - 3 Barcelona

Piros lap: Malaga 0 -0 Barcelona

 

Csapatunknak ez volt a bajnokságban a 20. mérkőzése. A 20 mérkőzésből 15 alkalommal sikerült győznünk 3 alkalommal játszottunk döntetlent és 2 alkalommal veszettünk. A 20 találkozón 51 gólt lőttünk és 16 gólt kaptunk.  

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én