A kupában is sikerült

Ugyan nem egy gála mérkőzésen, de a kupában is megvertük az Athletic Bilbaot

A Vasárnap lejátszott bajnokin a baszkok nagy zakót kaptak. Akkor 6 gólt kaptak. A baszkok azzal vígasztalták magukat, majd a San Memesben megmutatják, hogy mire is képessek.

A mérkőzés elejét igyekeztek megnyomni a baszkok és ezáltal megtörni a Barcát már a korai percekben. Az első gólig nem kellett sokat várni. Egy hatalmas kontrát indítottak a katalánok. Arda Turan 4 védő fogságából passzolt Ivan Rakitic elé, aki beadta és a beadást Munir váltotta gólra. Az előny nem sokáig maradt egy gól, mert egy remek Barcelona támadás után Neymar fektette el a kapust a 16-os szélén és ezáltal kettőre növelte az előnyt a 25. percben. Az első félidőben ezután semmi egetrengető nem történt. 
A második félidőre az Athletic Bilbao is összekapta magát és még a rendes játékidő lejárta előtt Aduriz révén beállítoták a 2-1-es végeredményt.

A mérkőzés bíztató lehet, ugyani a San Memesben az MSN tagjai közül csak az N játszott és ha az első félidőben nyújtott teljesítményt tudjuk hozni a Camp Nouban, akkor a Bilbaonak pokoli 90 perce lesz.

A mérkőzésen egyébként Aleix Vidal kisebb húzódást szenvedett el és a mai nap folyamán könnyített edzést végzet külön a csapattól, viszont Messi 100%-os munkát végzett

A Barcelona történelmében ez volt a 2222. győzelem. Ezt 3881 mérkőzésen érték el a katalánok.

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. mafia.mafia
    2016. február 9., kedd 11:28
    Válasz

    szeretleknemar moja baby lasko velmi tah