"Megmutatom mindenkinek, hogy miért igazolt le a Barcelona"

A Barcelona középpályása Arda Turan elmodnása szerint egmutatja mindenkinek, hogy miért vásárolta meg őt a katalán óriás az Atletico Madridtól

"Luis Enrique azért szeretett volna engem a Barcelonába, mert képes vagyok megtartani a labdát és minden vágyam nyerni és keményen dolgozni"

"Azt mondta nekem ezek az okok amiért megakart szerezni engem. Megmutatom mindenkinek a pályán, hogy miért akart engem ebbe a klubba"


A török az első gólpasszát is megszerezte a Granada ellen, amit Messi értékesített.

"Sosem láttam senkit, aki olyan, mint Leo Messi. Ő egy csoda Istentől. Szeretem a dolgokat, amit a pályán művel"

"Ez nem féltékenység - Jól érzem magam, ha kötényt oszt ki valakinek"

 

"Már megkezdtük a tárgyalásokat a szerződéshosszabítással kapcsolatban"

Ivan Rakitic interjút adott a "24 sata" nevű lapnak. Az interjúban nyilatkozott a szerződéshosszabításról és a Barca idei teljesítményéről is

"Élő szerződésem van 2019-ig, de már megkezdtük a tárgyalásokat a szerződéshosszabítással kapcsolatban"

"A kedven pillanatom 2015-bül amikor gólt szereztem a Bajnokok Ligája döntőjében. A tavalyi év jól sikerül, mint a karrierem és a magán életemmel kapcsolatban. A feleségem terhes, 4 hónapon belül meglesz a második lányunk"

Rakiticet megkérdezték Arda Turannal kapcsolatban is

"Nem aggódom Arda érkezése miatt"

"Ebben a másfél évben bebízonyítottam mire vagyok képes és mennyire fontos tagja vagyok a Barcelonának, így nem aggódom a kezdőcsapatban való helyem miatt"

Rakitic elmondása szerint boldog Luis Enrique játékstílusával, annak ellenére, hogy az elmúlt 5 liga meccsen hármat döntetlennel fejezett a klub.

"Nincs okunk félni a Barcelona miatt, igen volt három döntetlenünk, de ezeken a mérkőzéseken jobbak voltunk, mint az ellenfelünk"

"Nem volt szerencsenk és kihagytunk néhány esélyt, de nincs ok pánikra"