Közel van a megegyezés?

A Barcelona és a Celta Vigo közel vannak a tárgyalások végéhez Nolitoval kapcsolatban

A Celta Vigo és a Barcelona között közel van a megállapodás Nolitoval (29) kapcsolatban. A katalán nevelésű támadó kölcsönbe érkezne a Bacelonához vásárlási opcióval. A szerződésben lenne egy záradék, amely szerint a Barcelona büntetést fizetne, amennyiben nem vásárolna meg a spanyol csatárt. A transzferba a katalánok bevonnák a Sandro (20) és a Munir (20) duó egyik tagját, mint csere alap.

Európa egyik legkeresetebb fiataljáért a Barcelona is beszállna

Leroy Sane iránt több top csapat is harcol és a Barcelona sem szeretne kimaradni az érte folytatott harcból

A Schalke fiatal csatára Leroy Sane (20) iránt az Arsenal, a Liverpool és a Real Madrid is igen intenzíven érdeklődik. A Barcelona is elhatározta, hogy a fiatal német támadót a nyáron megszerezné. A vezetőség a kivásárlási árát sem sajnálna a németnek, ami 37 millió euró körül mozog

A német a 2014/15-ös szezonban 13 alkalommal lépett pályára és ezeken 3 gólt szerzett, valamint egy nemzetközi mérkőzésen is bemutatkozott és ezen is 1 gólt tudott szerezni. A támadó az U19-es válogatottban is pályára lépett 11 alkalommal és ezeken 4 gólt könyvelhetett el




Ramsey és Stones a célkeresztben?

Vajon sikerül Luis Enriquének megszerezni a kiszemeltjeit?

Luis Enrique, a Barcelona edzője a nyáron két játékossal szeretné erősíteni, az így sem gyenge keretét. A célkeresztben az Arsenal középpályása Aaron Ramsey és az Everton védője John Stones van.

Aaron Ramsey (25)


Lucho nagy kedvelője Ramsey játékának. Olyannyira, hogy a katalánok edzője 50 millió fontot sem sajnálna a walesi játékjogáért. Ez már elgondolkodtatná az Arsenal francia menedzserét, Arsene Wengert.


John Stones (21)

A fiatal angol védő a jövő Gerard Piquéje néven van számon tartva. A védő iránt még a Manchester United, a Chelsea és a Real Madrid is érdeklődik. A Barcelona érte sem sajnálna súlyos milliókat, ám mégis egy megnem nevezett játékost adna a védőért cserébe.