Nolito vagy Denis Suárez?

A katalánoknál fontos kérdés: Kivel legyen erősítve a kispad?

A Barcelona téli átigazolási célpontja meglepetésre nem a védelem erősítése volt, hanem a csatársor utánpótlásának biztosítása. Mert, ha valaki kidől az MSN-ből, akkor csak a Munir-Sandro duóra lehet számítani és tegyük a szivönkre a kezünket, van még hova fejlődniük. Bár mindketten tudnak teljesíteni és gólt lőni, kell a kispadra egy olyan támadó, aki a kispadról beálva is képes erre.

A Barcelonának két játékos van a célkeresztjében: Nolito és Denis Suárez (mindkettő megfordult már a katalánoknál). Vajon sikerül valamelyiküket megszerezni?


Nolito (29)

A Celta Vigo-Barcelona meccsen brilírozott és azóta folyamatossan megfigyelés alatt tartják a katalánok, tegyük hozzá joggal. Fontos eleme a Celtának és nagy szerepet válal abban, hogy a vigói gárda a az 5. helyen áll jelenleg. Az idei 8 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.
Na de mi a komplikáció és miért nem léphet már páylára katalán szinekben? Egyszerű a válasz. A Celta Vigo kijelentette, hogy a Barcelona vagy megvásárolja 13 millió elenében, vagy várni kell a nyárig. A katalánok viszont a télen csak 10 millió eurót költhetnek a FIFA szankciók miatt. 



Denis Suárez (22)


Kiemelkedő teljesítmény nyújt és nem véletlenül figyeli őt is Nolito mellett a Barca. Folyamatossan teljesít a Villarrealnál. Az idei szezonban 3 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Őt is csak kölcsönbe szerete volna Luis Enrique, ám a Villarreal is kijelentette: Januárban nem adja kölcsön egyik fontos játékosát. Ha Januárban még gránátvörös-kékben akarjuk látni, akkor a klub ki kell hogy fizesse a 3 millió eurót a sárgatengeralattjárók számára, amire igen csekély az esély.