Ramsey és Stones a célkeresztben?

Vajon sikerül Luis Enriquének megszerezni a kiszemeltjeit?

Luis Enrique, a Barcelona edzője a nyáron két játékossal szeretné erősíteni, az így sem gyenge keretét. A célkeresztben az Arsenal középpályása Aaron Ramsey és az Everton védője John Stones van.

Aaron Ramsey (25)


Lucho nagy kedvelője Ramsey játékának. Olyannyira, hogy a katalánok edzője 50 millió fontot sem sajnálna a walesi játékjogáért. Ez már elgondolkodtatná az Arsenal francia menedzserét, Arsene Wengert.


John Stones (21)

A fiatal angol védő a jövő Gerard Piquéje néven van számon tartva. A védő iránt még a Manchester United, a Chelsea és a Real Madrid is érdeklődik. A Barcelona érte sem sajnálna súlyos milliókat, ám mégis egy megnem nevezett játékost adna a védőért cserébe.

Puyol apa lett!

Nagy bejelentést tett egykori játékosunk :)

Puyol ma a Twitter oldalán közölte a jóhírt, hogy felesége, Vanesa Lorenzo életet adott második gyermeküknek. A pici lány lett és a Maria nevet kapta!

 

Gratulálunk! :

)

 

"Nem volt erőszak, vér nem folyt"

A Barcelona és az Espanyol újra összecsapott. Ez alkalommal a Király Kupában

Pape Diop nyilatkozata mindent elmond a mérkőzésről

 

"Nem mondhatják, hogy erőszakossak voltunk, mivel senkinek nem folyt a vére. Ha azok akartunk volna lenni, mindannyiukat hordágyon vitték volna le"

 

 

A mérkőzést a Barcelona nyerte 4-1-re. Ugyan hamar vezetést szerzett az Espanyol Caicedo révén (9'), Messi először egyenlített (13'), majd a megfordította a meccset egy hatalmas szabadrúgásgóllal (44'). A második félidőben is dominált a katalán óriás és Piqué megszerezte a harmadik gólt is (49'). A kést Neymar forgatta meg az Espanyolban (88'). 

 

A mérkőzésre ismét a pankráció volt jellemző. Nem véletlen, hogy 13 lap villant a meccs folyamán és ebből 2 piros az Espanyolnak. Persze ha a bíró jobban, figyel ez a szám jelentőssen megugrott volna. 

Németország és Franciaország kedvence a Barcelona

A legkedveltebb külföldi klub a franciáknál és a németeknél is a Barcelona lett

A sport felmérései alapján a Németországban és Franciaországben is a legkedveltebb külföldi klub az FC Barcelona

A Franciáknál a Barcelona 44 %-ot tudhat magáének és ez 24 %-kal több, mint a második helyezett Arsenalé. A harmadik helyezett a Real Madrid lett, akik 14 %-ot birtokolnak.

A Németeknél szorossabb a helyzett. A katalánok 22 %-ot birtokolnak, míg a második helyezett Real Madrid 18-at. A németeknél a harmadik helyen nem más, mint a Manchester United fejezett.

 

Gólokkal a rasszizmus ellen!

Érdekes módon állna bosszút a városi riválison a Barcelona

Miután az Espanyol elleni derbin rasszista énekeket kántáltak a rivális drukkerek Neymarnak és ezt a bíró nem említette meg a jegyzőkönyvben, a klub igen érdekes módon állna "bocsszút". A Szerdán esedékes Király Kupában minnél több gólt szeretnének lőni a rivális gárdának, ezzel megakarják alázni az ellenfelet, a Január 2.-i események miatt

77, igen ismétlem 77!

Elképesztő mennyiségű regisztráció kérést adott be a RFEF-nek a katalán óriás

Miután megszünt a FIFA által kiszabott igazolásstop, a Barcelona elképesztő mennyiségű játékos igazolásának hitelesítését kezdeményezte a Spanyol Labadrúgó Szövetségnél. 

 

Számszerint 77 játékosról van szó!

 

Az elsőcsapatba 2, a B csapathoz 5 és az utánpótlás kereteihez 70 játékos érkezik!